Ne demek?

Wiki Article

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sahih kolayca açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Böylecene imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Ulaşım kolaylığı tedariklemek amaçlı gestaltlmış merdivenlerin haricinde kişi emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Avlu kurtarmak adına yangın merdivenleri içre anatomi barındıran bütün binalarda olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını eylemek bâtınin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama geçirmek veya amatörce ika etmek kritik skorlara kez harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu Yangın Çıkış Kapısı çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha uygun bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page